Eerste editie Vught in Business in IJzeren Man

De regio Vught krijgt haar eigen ondernemersbeurs. Op woensdag 30 oktober 2024 vindt de eerste editie plaats van Vught in Business. De organisatie is in handen van de Venraysebeursorganisator Omzetters. Locatie van het B2B-ondernemersevent is de IJzeren Man.
Vught is niet de eerste regio waar het door Omzetters ontwikkelde beursconcept plaatsvindt. “Na Venray, Venlo en Peelland (Deurne-Asten-Someren) wordt Vught de vierde regio waar we ons concept organiseren. Met ons evenement verbinden we MKB-bedrijven op krachtige wijze met elkaar”, vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters. “We faciliteren de deelname met een all-in pakket zodat de exposant zich volledig kan richten op het behalen van de doelstellingen van de beursdeelname. Daarbij kiezen we voor sfeervolle locaties.

De beurs is volledig business-to-business, we richten ons niet op particulieren maar op zakelijke bezoekers. Op de beursvloer vind je bedrijven die andere bedrijven kunnen helpen met tal van aspecten binnen het ondernemerschap, van ICT tot marketing en van bouw tot financieel. Het is een échte netwerkbeurs. Voor de exposanten organiseren we tevens een pre-event, dat in het teken staat van kennis maken en de eerste connecties leggen. Ik durf te zeggen dat we een heel compleet aanbod hebben”, vervolgt Hoelen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden als exposant? Stuur dan snel een mail naar info@omzetters.nl.

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 30 oktober. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!

Vragen?
info@omzetters.nl